Utmattad

Jag är helt utmattad nu för tiden. Jag ligger i sängen väldigt många timmar per dygn nu. Jag släpade mig i väg på ett yogapass i går men orkade vara med på halva passet ungefär. Sen fick jag gå ut o lägga mig på soffan och äta lite grand för att få upp lite energi. För jag skulle få en sådan där go oljemassage efter. Jag lyckades få hela massagen och sen körde jag hem Jag åt lite liggandes i sängen sen stensomnade jag i flera timmar. Resten av dagen låg jag som i dvala. Jag är totalt utmattad och värkig just nu. Det går inte riktigt att förklara hur trött jag egentligen är. Tänk er att man bara ligger o inte orkar öppna ögonen eller ens lyfta en arm. Jag orkar ta mig upp små stunder och sätta på mig piggelinmasken emellanåt. Nu orkar jag inte skriva mer. Min arm värker så att det är jobbigt att skriva. Orkar inte formulera ord just nu heller. Bloggerskan får ta rast nu. 💤💤💤 Hoppas ni har en bättre dag. Kram kram ❤️ Det här har jag tänkt att göra nu i höstmörkret. Hittade bilden på Pinterest.
Nilla
2016-11-19 @ 17:26:44
URL: http://mittlivmedme.blogg.se

Inte kul att vara så hemskt utmattad. Hoppas det vänder snart. Kram

Svar: Jag skrev ett svar till dig men vet inte om det kom fram för här syns det inte i alla fall, hahhaa
Tack för din omtanke.
Det vände men har vänt igen. hmmmm
Det är ju så svårt att hålla sig i skinnet när man blir lite bättre, så jag var hemifrån kortare stunder i 2 dagar. Att man aldrig lär sig ;)
annicaslivvidhavet.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

annicaslivvidhavet.blogg.se

Välkommen till mitt älskade liv bland snäckor, stenar, hav,berg, blommor, yoga och mycket annat som förgyller min vardag.

RSS 2.0