Detta blev det av ogräset

Det blev så att jag torkade nässlorna och kirskålen i min torkapparat.


En del av kirskålen blev till en go pesto. 

Jag har bara en liten frys så jag kan inte fylla den med sådant här. Då är det ju toppen att torka o mala ner till pulver. 
Tar ju nästan ingen plats och man kan ha det inne i ett skåp. 

Kirskålspeston hittade jag ett recept på nätet som jag hade att utgå ifrån sen höftade jag resten. 
Som vanligt när jag gör något, haha
Alltid är det något jag ändrar på. 

Detta hade jag i

Några nävar kirskål 
En näve mandlar
Olivolja
Lite pressad citron
Rivet citronskal
Himalaya salt 

Jag la det i en glasburk och in i kylen. 
Ta daaaa
😜

Nu kan jag ju fortsätta att fylla på burkarna vart efter jag plockar lite till. 

Ha en go dag
Kram


 

annicaslivvidhavet.blogg.se

Välkommen till mitt älskade liv bland snäckor, stenar, hav,berg, blommor, yoga och mycket annat som förgyller min vardag.

RSS 2.0